Mad og måltider

For os er mad ikke bare at børnene skal have noget at spise. Vi vil inddrage børnene i hvor maden kommer fra ved hjælp af vores køkkenhave, samt f.eks. selv prøve at lave pasta.

Vi vil blandt andet lave mad over bål, sylte, slagte en høne og gøre børnene bevidste om, at maden ikke bare kommer fra køledisken.

Til dagligt laves maden af vores kok i hjertet af huset. Børnene har herved mulighed for at følge med i hvad de skal have og hvordan den tilberedes.

Maden er lækker og varieret, men vigtigst af alt børnevenlig. Vi ønsker, at børnene skal have gode smagsoplevelser, og vores mad tager også udgangspunkt i, at den er nærende og varieret.

Hverdag serveres frisk frugt til børnene, og vores kok vil yderlige forkæle os med hjemmebagte boller, dadlkugler, hjemmelavet knækbrød, figenstænger eller lign.

Vi drikker typisk mælk til frokost og vand resten af dagen.