Venteliste


Børnehuset Ønskelandet optager alle børn, efter først til mølle princippet, så skriv dit barn op allerede i dag via boksen nederst på siden.

Vi administrer selv vores venteliste, og jeres opskrivning hos os har derfor ingen betydning for jeres opskrivning i det kommunale system. Ved en accept af en plads, vil I forsat blive stående på den kommunale venteliste.

Senest 2 mdr. før ønsket opstart, modtager I besked om jeres børn har fået en plads hos os.

Vi anbefaler, at I stadig har en plads på den kommunale venteliste, da vi ikke kan garantere plads i Børnehuset Ønskelandet.

Når vi udbyder en plads vil vi derfor udbyde den til de øverste 15-20 børn på ventelisten (via mail og SMS), som derefter melder tilbage om de er interesseret i pladsen. Derudfra bliver pladsen endelig udbudt til det barn med højest anciennitet på ventelisten. Vi forbeholder os dog retten til at foretage konkrete pædagogiske vurderinger ved udbud af pladser i forhold til f.eks. alder og køn, så der kommer en god sammensætning i institutionen.

Bemærk venligst, at vi ikke kan give et kvalificeret svar på præcis hvor I står på ventelisten. Vores ventelistesystem ikke er integreret med kommunernes system, og vi kan derfor ikke se om et barn har fået plads i en anden institution Derfor står der en del på ventelisten, som reelt ikke er aktive.

Skriv dit barn på ventelisten herunder
Tryk på linket “Opret barn / forælder”.