Om

Drømmen startede for 7 år siden, da vi en eftermiddag besøgte den daværende ”Ungdomsgården”. Rasmus fortalte mig om hvordan han som lille havde gået på Ungdomsgården – og senere festet der som ung. Minderne fik frit løb, og jeg blev fortryllet til en magisk verden, som dannede rammerne for et fantastisk værested for børn, unge og de voksne omkring denne.

Min respons var klar: ”Rasmus, får vi nogensinde muligheden – bør vi omdanne dette sted til verdens bedste daginstitution”. 5 år senere, sad vi under sydlige himmelstrøg i Kroatien, hvor der pludselig bippede en besked ind hvor der stod: ”Kommunen har opsagt deres kontrakt”.

Alle idéer, tanker og følelser kom i spil – nu skal det være! Vores fælles drøm, kan blive til virkelighed.

De efterfølgende år, bød på lange aftener og massive forhandlinger. Nu er vi klar, eller næsten i hvert fald. De kommende måneder betyder stadig lange aftener, men drømmen er næsten blevet til virkelighed. Vi skal starte verdens bedste vuggestue og børnehave i fantastiske omgivelser, i hjertet af Ikast – med en pædagogik, der giver børnene de samme oplevelser som Rasmus i dag mindes.

Vi glæder os til at byde velkommen til vores Ønskeland – landet hvor drømmene bliver til virkelighed, og hvor trivsel og nærvær er essentiel for hele vores eksistens.